Понеділок, 01 січня 2024 13:20

З вантажівки з причепом зробили унікальну автомайстерню для ЗСУ

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, сьогодні наші захисники на передовій гостро потребують мобільних майстерень для ремонту автомобілів, гусеничної техніки, а також різних артилерійських систем.

Компанія Locker нещодавно і побудувала такий сервіс на колесах, використавши тривісне (6х4) шасі вантажівки MAN сімейства F2000.

У стандартному контейнері розміщено широкий спектр різного обладнання. Це і балони (під аргон, азот, кисень та вуглекислоту), всілякі домкрати, токарний верстат, прес на 12 т, обладнання для зачищення та різання гідравлічних шлангів, роздачі мастила та консистентного змащування.

В комплектацію входить широкий набір пневмоінструменту – гайковерти, для підкачування, пістолет для технічних рідин. Є пуско-зарядний пристрій, портативна мийка високого тиску, величезний вибір дюймових та гайкових ключів.

На особливу увагу заслуговує зварювальний пост, обладнаний плазморізом, що дуже важливо для ремонту бронетехніки. Тут також є витяжка. Майстерня може підключатися до зовнішнього джерела живлення на три фази.

У контейнері також встановлено підйомний кран вантажопідйомністю 800 кг. Для комфортної роботи змонтовано автономний обігрівач, що живиться від генератора.

Але це ще не все. До майстерні на базі вантажівки було розроблено ще й мобільний шиномонтаж, розташований у ще другому контейнері, на двовісному причепі. З його допомогою можна обслуговувати різні машини – від пікапів до важкої бронетехніки.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, найближчим часом унікальний ремонтний поїзд від Locker вирушить на передову.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: