Середа, 06 грудня 2023 13:36

В Україні виготовили цікавий спецавтомобіль із краном-маніпулятором

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на Заводі спецтехніки «Техкомплект» виконали монтаж крана-маніпулятора на китайський вантажний автомобіль JAC N56DC з відкритою бортовою платформою та екіпажною кабіною.

Італійська шарнірно-зчленована КМУ має вантажний момент до 4 тм, встановлюється на комерційні вантажні автомобілі зі спорядженою масою шасі не менше 2,5 т.

Вантажопідйомність КМУ на максимальному вильоті стріли 6,30 м – 595 кг. Загальна вантажопідйомність маніпулятора на мінімальному вильоті стрілі складає 995 кг.

Максимальний гідравлічний виліт 6,4 м, а сама крано-маніпуляторна установка важить 575 кг.

Кран-маніпулятор монтується на спеціальний надрамник. КМУ оснащено балкою з парою гідравлічних висувних опор і може бути змонтований як за кабіною автомобіля, так і на заднє звисання.

У даному разі за рахунок скорочення довжини кузова кран-маніпулятор встановлено за кабіною.

По обидва боки основи КМУ знаходяться паралельні важелі управління пропорційним гідророзподільником, що забезпечує точний та плавний контроль роботи кранової установки.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, завдяки унікальній системі «MPES», яка використовується в конструкції даної КМУ, досягнуто високої швидкості висування телескопічних секцій, що значно прискорює робочий процес.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: