Понеділок, 04 грудня 2023 13:51

Представили цікаві міні-вантажівки для комунальних робіт

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Cushman представила дві моделі міні-позашляховиків Tour LSV і Hauler Pro LSV.

Автомобіль для перевезення особового складу Tour LSV оснащений чотирма сидіннями, сертифікованими DOT ременями безпеки, дзеркалом заднього виду з інтегрованим дисплеєм камери заднього виду, бічними дзеркалами, захисною конструкцією оператора та системою попередження про пішоходів.

Опціонально доступні преміальні сидіння, кольори кузова та аксесуари.

Універсал Hauler PRO LSV оснащений ременями безпеки DOT, дзеркалом заднього виду з вбудованим дисплеєм камери заднього виду, бічними дзеркалами, конструкцією захисту оператора та системою попередження про пішоходів.

Аеродинамічне лобове скло з подвійними регульованими вентиляційними отворамизахищає водіїв від негоди. Стандартна алюмінієва вантажна платформа із вбудованим L-подібним транспортером може перевозити важкі вантажі туди й назад з робочого майданчика.

Літієва батарея Samsung SDI живить усі автомобілі серії Cushman ELiTE, включаючи Tour LSV і Hauler Pro LSV. Cushman стверджує, що його літієві транспортні засоби ELiTE є більш енергоефективними, ніж традиційні позашляховики, і «забезпечують постійну потужність і продуктивність незалежно від рівня заряду батареї».

Акумулятор можна зарядити вдвічі швидше, ніж у транспортних засобів, які працюють від свинцево-кислотних акумуляторів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Hauler Pro LSV може розвивати швидкість до 40 км на годину, а Tour LSV — 56 км/год. Автоматичне стоянкове гальмо тепер входить у стандартну комплектацію.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: