П'ятниця, 24 листопада 2023 10:11

Нагороди за найкращий фургон та пікап 2024 року дісталися автомобілям Ford

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в рамках виставки Solutrans 2023 у Ліоні відбулося нагородження переможця престижного конкурсу International Van of the Year 2024.

Ним став Ford Transit Custom, який випередив IVECO eDaily та Renault Trafic E-Tech.

Також було вручено премію за найкращий пікап року – International Pick-up Award (IPUA). Цього разу її поділили між автомобілями двох марок – Ford Ranger та Volkswagen Amarok, що розроблені на одній платформі.

Цікаво, що обидві моделі забезпечили безпрецедентний хет-трик. Ranger вже перемагав у цьому конкуресі двічі – у 2013 та 2020 роках, так само як і Amarok, який виграв найпершу премію IPUA – ще у 2011 році, а потім ще одну – 2018 році.

Коментуючи вручення подвійного призу, Ганс Шеп, генеральний менеджер Ford Pro Europe, сказав: «Ми дуже пишаємось тим, що журі IVOTY присудило цю престижну нагороду Transit Custom.

Абсолютно новий фургон Transit Custom, вантажопідйомністю в одну тонну, був спроектований для задоволення різноманітних потреб клієнтів. Крім удостоєних нагород нашого дизельного двигуна, клієнти незабаром зможуть отримати електричні версії та варіанти PHEV.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, кожна модель наповнена інноваціями та надшвидким підключенням до екосистеми програмного забезпечення Ford Pro для забезпечення безперебійної роботи, зарядки та підвищення продуктивності, щоб допомогти бізнесу наших клієнтів процвітати».




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: