П'ятниця, 20 жовтня 2023 13:02

Британські фермери передали чергову партію авто для Сил оборони України

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, під стінами Львівської обласної військової адміністрації відбулася передача 9  позашляховиків для українських захисників.

Їх отримали військові Повітряного командування «Захід» Повітряних Сил ЗСУ, 107-ї окремої бригади територіальної оборони, 141-ї окремої стрілецької бригади.

Передали їх в межах ініціативи «Пікапи для миру».

«Щиро дякую вам за ту допомогу, яку надаєте. Ваша ініціатива носить правильний зміст, адже у такій співпраці та підтримці ми виборемо перемогу, а тоді матимемо і мир. У час війни ми по справжньому зрозуміли, що означає побажання мирного неба. І сьогодні цю важливу місію виконують наші оборонці з ПВК Захід.

Автівки - це надзвичайно вагомий внесок у забезпечення мобільності наших військових і левова частка цих авто піде саме на забезпечення потреб протиповітряної оборони», - зазначив перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

Разом з автівками британські благодійники передали медикаменти, генератори, а також листівки зі словами підтримки.

«Цим візитом ми засвідчуємо підтримку Україні. Ми чудового розуміємо, що ви стоїте не лише за власну державу, а й за демократію всього світу.

Мої онуки, яким 6 та 4 роки, також написали на листівках побажання для українських військових, я постійно розповідаю їм про Україну, про те чому ми допомагаємо, адже ви відстоюєте і їхнє майбутнє», - зазначив один з організаторів акції, фермер з Великої Британії, доктор агрономічних наук Кіф Доусон.

Загадом в межах ініціативи на потреби українських військових вже передали 215 машин.

Нагадаємо, благодійну ініціативу «Пікапи для миру» започаткував британський фермер Марк Лерд, який із 2014 року допомагає ЗСУ. На початку повномасштабної війни його підтримали десятки аграріїв Сполученого Королівства.

Свою акцію британці називають Pickups for Peace («Пікапи для миру»), а машини переважно не купують – віддають власні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, зазвичай, доброчинці завантажують авто гуманітарним вантажем для ЗСУ, вимушених переселенців та мешканців прифронтових територій.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: