Середа, 04 жовтня 2023 11:37

Відомий виробник представив вакуумні машини нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Vermeer продемонструвала сучасні вакуумні екскаватори на виставці Utility Expo 2023.

Було представлено дві машини: новий причіпний вакуумний автомобіль VX75 та оновлений VXT600 більшої вантажопідйомності.

Оснащений дизельним двигуном Kubota потужністю 74,3 к.с., VX75 може бути оснащений або баком для відходів ємністю 1900 л з двома баками для прісної води по 470 л, або баком для відходів ємністю 3030 л і двома баками для прісної води.

Завдяки легкій основі він призначений для складних комунальних робіт. За таких розмірів машині легше потрапити до міських робочих місць.

Також машина оснащена системою управління CAN, яка спрощує роботу, підвищує надійність за рахунок зручних для оператора елементів управління і надає більше інформації про роботу машини.

Панель керування VX75 та повнофункціональний пульт дистанційного керування дозволяють операторам запускати та зупиняти машину, а також контролювати все – від стріли до системи водопостачання та резервуара для відходів.

Також вакуумна вантажівка VXT600 була модернізована з метою підвищення її продуктивності та продуктивності. У новому VXT600 від Vermeer, спроектованому з нуля, було збільшено вантажопідйомність, додано функції підвищення продуктивності, а також оптимізовано надійність та зручність обслуговування компонентів та технологій.

Ця нова конструкція тонкого резервуара відходів об'ємом 9,2 кубометрів забезпечує рівномірний розподіл ваги під час руху, одночасно збільшуючи обсяг матеріалу, що вивозиться.

Він також має низький профіль та підтримує висоту (зі стрілою) 3,7 м, що дозволяє йому маневрувати під деревами, лініями електропередач та мостами.

VXT600 оснащений 7-дюймовим електронним РК-дисплеєм та повнофункціональним бездротовим пультом дистанційного керування з можливістю використання у переносному або портативному пристрої.

Для VXT600 доступні два варіанти шасі: вантажівка Kenworth T880 з 510-сильним двигуном Paccar MX-13 і шестиступінчастою коробкою передач Allison; та вантажівка Mack Granite з 505-сильним двигуном Mack MP8 з шестиступінчастою коробкою передач Allison.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, обидва варіанти шасі мають повну масу 39 тонн та дві ведучі осі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: