П'ятниця, 04 серпня 2023 12:53

Вітчизняні автодорожники отримають новий спецавтомобіль на шасі IVECO

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для автодорожників в одному з західноукраїнських регіонів, Заводом «Техкомплект» відвантажено автомобіль спеціалізований ТК-IV-АРМ на базі італійського шасі IVECO Daily 35C13D.

Авто призначене для виконання ремонтно-відновлювальних робіт із застосуванням приладів та інструментів, що входять до комплектації автомобіля, безпосередньо біля місця проведення робіт.

Дана спецтехніка застосовується в дорожньому будівництві. Машина призначена для доставки персоналу, інструменту та обладнання для встановлення дорожніх знаків та обслуговування світлофорів.

Аналогічна спецтехніка раніше вже замовлялась столичними автодорожниками з «Центру організації дорожнього руху» (галузеве рішення для автодорожників, на якому бригада працівників може виконуватиме роботи зі встановлення дорожніх знаків, вперше було продемонстровано на виставці КОМУНТЕХ-2020).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в новій розробці Заводу «Техкомплект» в автівці є фаркоп, який надає додаткову можливість використати причіп для перевезення спецобладнання, що може знадобитись працівникам, котрі монтують дорожні знаки та світлофори.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: