П'ятниця, 14 липня 2023 14:23

Представили нові компактні самоскиди

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Bergmann розширює лінійку компактних самоскидів моделями C807 та C810.

Компанія Bergmann розширила свою лінійку компактних самоскидів новими 7-тонними C807 та 10-тонними C810.

Самоскиди оснащені самоскидним кузовом з поворотом на 180 градусів та робочим місцем оператора з поворотом на 180 градусів для універсальності на перевантажених ділянках.

Автомобілі C807 вантажопідйомністю 6 тонн та C810 вантажопідйомністю 9 тонн були оснащені двигунами Stage V та плаваючою задньою віссю для підвищення комфорту водіння та продуктивності.

Оператори мають безперешкодний огляд робочої зони через коротку задню частину, а система камер C807 ще більше покращує видимість. Доступ до робочого місця оператора знаходиться позаду машини поза небезпечною зоною.

Опціональний дах від негоди захищає оператора від негоди у будь-яку пору року. Коли його дуга опущена, самоскиди можна перевозити на стандартній бортовій вантажівці, що знижує транспортні витрати. Нова повна кабіна доступна для цілорічного комфорту.

C807s також доступний з плоскою платформою, що нахиляється з трьох сторін, в якості альтернативи круглому скіпу. Сипучі вантажі легше транспортувати та розвантажувати завдяки вбудованому телескопічному циліндру та поворотним переднім стулкам.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, модельний ряд компактних самоскидів Bergmann також включає 5-тонну модель C805.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: