Середа, 12 липня 2023 11:33

Обрано найкрасивішу вантажівку Європи 2023 року

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, близько 260 великовантажних автомобілів та їхніх водіїв із 18 країн взяли участь у конкурсі MAN Truck Сhampion Europe 2023.

Голосування проводилося з 31 травня до 11 червня через соцмережі та офіційний сайт. А п’ятірку найкращих обрали пізніше – з 15 по 25 червня – на тих же майданчиках.

У результаті найкрасивішою вантажівкою став MAN TGX Павла Пабіча з Польщі. Машина під назвою «Білий Лев» (White Lion) вразила своїм зовнішнім та внутрішнім оформленням.

Нагородження переможця, а також ще чотирьох фіналістів (з Німеччини, Італії, Туреччини та Великобританії) відбулося в рамках MAN Trucknolog Festival, який проходив у Мюнхені з 6 по 8 липня.

У рамках фестивалю було продемонстровано близько 220 різних транспортних рішень MAN, повною масою від 3,5 до 250 т. Понад 7700 відвідувачів могли також ознайомитись із чотирма десятками кузовобудівників на окремих стендах.

Крім статичного огляду, деякі машини пропонувалися і для тест-драйву. Підвищеною увагою користувався перспективний електричний тягач MAN eTruck із запасом ходу до 800 км.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, машина піде в серійне виробництво у 2024 році і на сьогоднішній день на неї отримано вже понад 500 замовлень.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: