Вівторок, 13 червня 2023 11:07

Рефрижератор Schmitz Cargobull отримав престижну нагороду

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Німецький інститут якості обслуговування, DUP Unternehmer-Magazin та канал новин ntv присудили повністю електричному напівпричепу-рефрижератору Schmitz Cargobull S.KOe COOL найвищу нагороду.

Нагорода присуджена в категорії «Технології — Енергія» на German Award цього року для проектів сталого розвитку.

Всього було номіновано 283 компанії чи проекти, 69 з яких отримали нагороди. Журі оцінювало проекти сталого розвитку за економічними та екологічними показниками, такими як ефективність використання сировини, переробка та охорона природи, а також за соціальними цілями, включаючи освіту, здоров'я та рівні можливості.

«Schmitz Cargobull протягом багатьох років інвестує у дослідження та розробки в галузі екологічних та енергоефективних транспортних рішень. Ми раді, що повністю електричний рефрижератор S.KOe COOL отримав цю нагороду, визнавши його транспортним рішенням, яке може зробити значний внесок у скорочення викидів CO2.

Ця нагорода присуджується всій команді та підкреслює нашу відданість екологічним передовим технологіям. Водночас, це також є для нас обов'язком продовжувати пропонувати клієнтам практичні транспортні рішення, які окупаються, - розповів Марнікс Ланнойє, директор з досліджень та розробок Schmitz Cargobull

Повністю електричний напівпричіп S.KOe COOL оснащений електричною холодильною установкою із вбудованою силовою електронікою та високовольтною акумуляторною системою, а також осьовим генератором, що дозволяє йому працювати без шкідливих викидів.

До того ж рефрижератор дуже тихий, що дозволяє здійснювати доставку в міських районах як рано-вранці, так і пізно ввечері. Акумулятори на шасі замінюють паливний бак, а також пропонують можливість встановлення додаткової скриньки на 36 піддонів.

Вантажопідйомність повністю електричного рефрижератора з високовольтною батареєю та електричним генератором на осі приблизно така сама, як у рефрижератора з дизельним агрегатом.

Електрична вісь причепа Schmitz Cargobull рекуперує енергію під час гальмування, продовжуючи час роботи холодильної установки або скорочуючи заряджання акумулятора від електромережі.

При практичному використанні в розвізних перевезеннях у поєднанні з тягачем із дизельним двигуном було досягнуто п'ятивідсоткової економії палива. Потужність генератора електричної осі відповідає вимогам холодильної машини.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, система повністю інтегрована в систему телематики Schmitz Cargobull, тому стан заряду акумулятора, залишок запасу ходу і час зарядки, що залишився, можна контролювати через портал телематики.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: