Понеділок, 12 червня 2023 10:29

«Метінвест» передав ЗСУ 30 авто швидкої допомоги

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, гірничо-металургійна група «Метінвест» передала медикам Збройних Сил України 30 автомобілів швидкої допомоги.

Швидкі передають у межах мілітарної ініціативи «Сталевий фронт». Вартість переданих автомобілів становить приблизно 18 мільйонів гривень.

Усі автівки привезли з Італії, вартість одного вживаного авто складає 10-15 тисяч євро без ціни доставки та ремонту.

У «Метінвесті» зазначили, що перегін швидких з Європи досить складний: залучені перевізники з Польщі, далі силами волонтерів швидкі доставляють в Україну, уже тут вони проходять ремонт, після якого їдуть в Київ. Зі столиці авто відправляють на фронт.

В автівках замінюють усі рідини, усувають дефекти ходової частини й мотору. Також авто технічно удосконалюють, щоб вони витримали експлуатацію в екстремальних умовах.

Карети швидкої допомоги будуть передані до медичних підрозділів військових частин і військових госпіталів, які виконують завдання за призначенням в районі ведення бойових дій з російськими окупантами.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, загалом за час повномасштабного російського вторгнення «Метінвест» передав майже 100 авто швидкої допомоги. Компанія за останні 15 місяців спрямувала на підтримку української армії понад 2 млрд грн.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: