Субота, 03 червня 2023 10:29

В Україні представили 30-метрову автовишку на шасі Dongfeng

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод спецтехніки «Техкомплект» зібрав чергову корейську автовишку і вперше встановив її на шасі Dongfeng.

Крупновузлове складання автогідропідйомників з Італії та Південної Кореї з подальшим монтажем їх на сумісні вантажні шасі всіх відомих заводів-виробників продовжує входити до пріоритетів роботи вітчизняного виробника.

Автовишки, які було зібрано на Заводі «Техкомплект», затребувані серед енергетиків, транспортників, комунальників, рекламних агентств із зовнішньої реклами і навіть серед аграріїв.

В рамках комплексного постачання спецтехніки для ХОКАРС (Херсонська обласна комунальна аварійно-рятувальна служба) виготовлено 30-метровий автогідропідіймач SKYMAN DS-300.

Як базове вантажне шасі для встановлення корейських АГП «Техкомплект» вперше використав 12-тонну китайську вантажівку Dongfeng CA9C-401.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, раніше інші моделі шасі від цього відомого вантажного бренду Завод спецтехніки «Техкомплект» застосовував для встановлення італійських автогідропідйомників COMET, а також для монтажу таких надбудов, як самоскиди, зерновози, автопаливозаправники, вакуумні машини-асенізатори.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: