Субота, 27 травня 2023 11:41

Ісландія передала Україні бензовози

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ця острівна країна продовжує послідовно підтримувати ЗСУ.

Ісландія придбала десять бензовозів для потреб української армії, щоб підтримати Україну у протистоянні російському вторгненню.

Зазначається, що транспортування нафтопродуктів є критично важливим для обороноздатності та мобільності українських військових в умовах широкомасштабної російської агресії.

«В Україні є великий попит на бензовози, які можуть перевозити паливо для армії, і уряд України звернувся до дружніх держав із проханням допомогти у забезпеченні такими автомобілями», – йдеться у повідомленні.

Уряд Ісландії оперативно відреагував на ці прохання України. Було укладено контракти з європейським постачальником у цій сфері на закупівлю десяти вживаних бензовозів.

Перші два автомобілі були доставлені минулого тижня, а інші мають прибути найближчими тижнями. Загальна вартість закупівлі автомобілів, їх управління та доставки становить 400 000 євро.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, раніше повідомлялося. що Ісландія передасть Україні польовий шпиталь. Він буде доправлений у найкоротші терміни.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: