Понеділок, 22 травня 2023 12:41

Британці презентували електричний позашляховик із ресурсом 50 років

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, електромобіль Munro MK_1 Pick-Up виконаний з товстої сталі та отримав посилену підвіску.

Пікап може перевозити понад тонну вантажу та розганяється до 100 км/год за 4,9 с.

Компанія Munro Vehicles із Шотландії презентувала свою другу модель. До електричного позашляховика Munro MK_1 приєднався рамний пікап.

Новий Munro MK_1 Pick-Up — електричний аналог класичних Land Rover Defender та Jeep Wrangler. Електрокар створювали, насамперед, для фермерів та гірничодобувної галузі. Розробники стверджують, що його ресурс становить 50 років.

Запорука довговічності — дуже проста та витривала конструкція авто. П'ятиметровий пікап відрізняється граненим дизайном, а його кузовні панелі виконані зі сталі товщиною 5 мм.

У салоні Munro MK_1 Pick-Up фактично відсутнє оздоблення, а панеллю приладів є невеликий дисплей. У кузові можна перевозити поклажу вагою до 1050 кг.

Британський електромобіль оснащений двома двигунами із сумарною віддачею 375 к. с. та 700 Нм. Він розганяється до 100 км/год за 4,9 секунди і може буксирувати 3,5-тонний причіп. Акумуляторна батарея на 82 кВтг забезпечує запас ходу 275 км.

Повний привід Munro MK_1 Pick-Up доповнений знижувальною передачею і блокуваннями диференціалів. У нього посилена підвіска, а високий кліренс 480 мм дозволяє форсувати броди глибиною 800 мм.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, виробництво Munro MK_1 розпочнеться наприкінці цього року і на електрокари вже приймають замовлення. Ціна пікапа стартує з 49 9995 фунтів стерлінгів ($62 000).




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: