Понеділок, 01 травня 2023 12:07

Волонтери відправили на фронт мобільний шиномонтаж на базі Mercedes

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в прифронтових зонах та в зонах бойових дій знайти шиномонтаж або автосервіс, що працюють, велика проблема.

При цьому військовим, поліцейським, рятувальникам та іншим службам потрібно вирішувати питання швидко, а не займатись тривалим пошуком, де залатати колесо.

На допомогу в цьому питанні прийшов фонд «Україна у вогні», який за сприяння агенції NASC та Автоцентру почав створювати мобільні шиномонтажі.

Перший шиномонтаж на базі мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter передали ЗСУ у лютому цього року. І ось, через два місяці, готовий і другий бус.

Його відправлять на південь нашої країни найближчим часом. Використовуватиметься цей мобільний шиномонтаж для виконання гуманітарних завдань.

Він допомагатиме адміністраціям швидко відновлювати працездатність автомобільної техніки на небезпечних ділянках або у місцях, де відсутня інфраструктура чи електроенергія.

«Шиномонтаж оснащений верстатом для заміни шин, компресором, потужним генератором, необхідним інструментом, освітлювальними приладами та зварювальним апаратом.

Завдяки великим розмірам бус здатен перевозити велику кількість шин, дисків та ремкомплектів», – розповіли в NASC.

Зупинятися на цьому волонтери не мають наміру і вже придбали третій мікроавтобус для модернізації.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, аби привернути увагу до проекту готову машину планують показати на виставці «Автотехсервіс». Вона пройде у Києві з 30 травня по 1 червня.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: