Четвер, 20 квітня 2023 13:36

Представили революційний розвізний фургон Watt eCV1

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на Міжнародному салоні комерційних автомобілів в Бірмінгемі показано інноваційний розвізний електрофургон, який змінює правила гри в сегменті LCV повною масою 3,5 т.

Машина eCV1 розроблена Watt Electric Vehicle Company (WEVC) та побудована спільно з партнером – компанією ETRUX.

Електрофургон отримав запатентовану модульну конструкцію PACES, т.з. «ячейка-шасі». Батареї замість окремого блоку інтегровані у силову структуру. Це оптимізує жорсткість кузова, знижує вагу та збільшує корисне навантаження.

Споряджена маса фургона дорівнює всього 1750 кг, таким чином за вантажопідйомністю електрофургон лідирує в сегменті машин повною масою 3,5 і 4,25 т.

Важливо, що конструкція PACES відповідає вимогам ISO та навіть перевищує європейські стандарти безпеки для малосерійних автомобілів.

Ще однією ключовою особливістю eCV1 є дизайн його кабіни, що чимось нагадує електротягач Tesla Semi. Місце водія розміщене тут по центру, що робить посадку-висадку однаково зручною, як з лівого, так і з правого боку.

Крім того, центральне розташування водія дозволило зсунути передні стійки даху назад, що оптимізувало аеродинаміку.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, про потужність та запас ходу електромобіля Watt eCV1 інформації поки немає. Розробники заявляють, що електрофургон буде дуже рентабельним у виробництві, яке заплановано на рівні 5000 одиниць на рік.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: