Субота, 15 квітня 2023 13:03

Швейцарія передала Україні медичні автомобілі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Швейцарія продовжує свою довгострокову підтримку України в умовах військової агресії Росії.

Четвер, 13 квітня, став днем важливої події для медичної служби України, коли п’ять вживаних медичних автомобілів були передані в дар від кантону Базель-Штадт та міста Цюрих.

Загальна вартість цих автомобілів складає 725 000 швейцарських франків, з яких 225 000 швейцарських франків фінансує кантон Базель-Штадт, а 500 000 швейцарських франків – місто Цюрих.

Перша партія з п’ятьма медичними автомобілями вже прибула до Києва в понеділок, 10 квітня, і була передана місцевим організаціям в четвер, 13 квітня. Ці автомобілі стануть важливим ресурсом для медичних установ України, які стали жертвами військової агресії Росії, і зазнали великих збитків.

Це допоможе забезпечити доставку медичної допомоги в трудодоступні регіони та забезпечити високий рівень медичної допомоги населенню.

Крім того, в найближчі тижні планується надіслати додаткові припаси та провести навчання з використання медичних автомобілів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за транспортування автомобілів відповідає Швейцарське агентство розвитку та співпраці (ШАРС), яке є частиною Федерального департаменту закордонних справ (ФДФА) Швейцарії.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: