Четвер, 06 квітня 2023 10:56

Військову вантажівку перетворили на автобудинок для бездоріжжя

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, власник будинку на колесах любить подорожувати, тому йому була потрібна повнопривідна вантажівка.

Всередині автобудинку є все необхідне, враховуючи кухню та спальню.

У США створили практичний будинок на колесах на базі військової вантажівки Stewart & Stevenson M1079 1998 випуску.

Автобудинок належить американцеві, на ім'я Алекс. Йому був потрібен потужний будинок на колесах, який міг би впоратися із суворим бездоріжжям.

Алекс використовує свій будинок на колесах як базовий табір для мандрівок. До цього він їздив на переобладнаному шкільному автобусі, але йому знадобився інший транспорт.

Чоловік купив вантажівку Stewart & Stevenson за 45 000 доларів. Він витратив ще 30 тисяч доларів на її модернізацію. Будівництво автобудинку зайняло чотири місяці.

Вантажівка спочатку була пофарбована в зелений колір у стилі мілітарі. Алекс вирішив змінити колір кузова на сірий.

Під капотом розташований 6,6-літровий шестициліндровий дизельний двигун Caterpillar 3116. Він працює в парі із 7-ступінчастою коробкою передач Allison 3070PT.

Всередині встановлена шумоізоляція та теплозахист. Кузов вантажівки виготовлений з алюмінію. Для зручнішої посадки всередину з'явилися сходи. Їх можна швидко скласти чи розкласти.

У салоні є все потрібне для далеких подорожей. Стіни переважно білі, доповнені чорно-сірими меблями та вініловою підлогою.

Всередині розміщені відсіки для зберігання акумуляторів та електричних систем. Алекс встановив у вантажівці розетки на 120 В та 240 В.

Інтер'єр є відкритим простором із кухнею та двома зонами відпочинку/їдальнями, одна з яких перетворюється на зручне ліжко. Величезний телевізор висить на стіні над обідньою зоною.

Невелика кухня може похвалитися великою стільницею, глибокою раковиною, індукційною плитою з двома конфорками та полицею для спецій на стіні. Також передбачені холодильник, відро для сміття та бак для води.

Основна обідня зона знаходиться у задній частині вантажівки та може легко вмістити шість осіб. Додаткова їдальня знаходиться навпроти кухні та розрахована на двох.

Головною фішкою цього автобудинку є комплект для підводного плавання, що дозволяє йому проїжджати через паводкові води. Вантажівка може перетинати воду на глибині до 1,52 метри.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, мрія Алекса на наступні п'ять років — перетнути Північну та Південну Америку, Африку та Європу. Він заявив, що цей будинок на колесах може стати надійним компаньйоном.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: