Четвер, 23 березня 2023 09:52

Scania представила цифрову панель приладів Smart Dash

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з 2024 року Scania почне випускати вантажівки та автобуси з цифровими панелями приладів, заснованими на модульній архітектурі електроніки, і з доповненим рядом нових функцій безпеки.

Цифрова панель приладів Smart Dash є основним блоком для створення цифрових послуг, підвищення безпеки та покращення користувальницького досвіду для клієнтів і водіїв Scania.

Smart Dash було розроблено відповідно до модульної системи Scania для індивідуальних цифрових рішень.

Вона буде поставлятися з різними ступенями продуктивності, але вони мають загальну модульну структуру, що забезпечує безпроблемне співіснування з іншими цифровими рішеннями Scania, такими як My Scania або Scania Driver App.

«Ми розглядаємо Smart Dash як основну частину нашої цифрової екосистеми та як чудовий засіб для розширення можливостей водіїв.

Це дасть їм чудовий доступ до всіх видів відповідної інформації під час водіння та допоможе їм виконувати інші види завдань, коли вони припаркувались, наприклад, через програму Scania Driver App та My Scania.

Всі ці рішення пов'язані між собою і пропонують дійсно продуктивний користувальницький досвід», - стверджує Стефан Дорськи, старший віце-президент, голова підрозділу Scania Trucks

В компанії нагадали, що нові загальні правила безпеки ЄС зроблять обов'язковими різні функції, орієнтовані на безпеку для важких комерційних автомобілів з липня 2024 року.

Нові правила UNECE R155 та R156 також будуть застосовуватися до технологій кібербезпеки, спрямованих на запобігання та пом'якшення наслідків несанкціонованого доступу до транспортних засобів.

Scania розробила нову архітектуру електронної системи, загальну як для вантажівок, так і автобусів. Ця нова архітектура забезпечує більш інтелектуальний та швидкий зв'язок, кібербезпека на ще вищому рівні та відповідає новим вимогам.

За заявою Scania, компанія є ключовим гравцем у галузі рішень для активної та пасивної безпеки в галузі вантажоперевезень з унікальними опціями, такими як бокові шторки безпеки, що отримали високу оцінку безпеки при перекиданні.

Компанія приділяє більше уваги системам активної безпеки з камерами, радарами та датчиками нового покоління. Впровадження нових допоміжних систем безпеки та попередження допоможе водіям уникнути аварій, які часто трапляються у жвавих та обмежених міських умовах.

Власники Scania також зможуть використовувати смарт-картки Connected для своїх навігаційних систем та отримувати оновлення OTA для своїх автомобілів, що значно скоротить потребу відвідування семінарів Scania для оновлення програмного забезпечення.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, різні рівні продуктивності Smart Dash замінять поточні рішення Scania, і їх можна замовити для вантажівок, які будуть випущені на початку 2024 року.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: