Субота, 04 березня 2023 13:39

Електровантажівки Nikola Tre вийдуть на новий рівень безпеки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Nikola стане першим виробником вантажівок у США, який додасть систему безпеки нового покоління PlusDrive до електричних вантажівок класу 8

Корпорація Nikola оголосила про вибір PlusDrive, системи безпеки наступного покоління, для встановлення на свою акумуляторну електровантажівку Nikola Tre, а також водневі електромобілі.

Ці машини включатимуть розширені функції допомоги водієві на базі PlusDrive і будуть доступні вже до кінця 2024 року.

Можливості PlusDrive виходять далеко за рамки базових функцій допомоги водію, таких як утримання смуги руху та автоматичне екстрене гальмування. PlusDrive також обробляє все, від утримання в центрі смуги руху, зміни смуги руху, рухи з частими зупинками, в той час як водій залишається пильним і уважним.

Нові функції керування постійно додаються по бездротовій мережі без додаткового простою вантажівки.

Разом з базовою технологією Nikola PlusDrive регулюватиме та прогнозуватиме оптимальну та безпечну швидкість, а також повною мірою використовуватиме рекуперативне гальмування у пробках та на спусках.

Очікується, що транспортний засіб займатиме найкраще положення в межах смуги руху та враховуватиме інші великовантажні транспортні засоби та машини екстрених служб.

З PlusDrive електромобілі Nikola Tre BEV і водневі електромобілі володітимуть найкращими у своєму класі можливостями запобігання ДТП за допомогою декількох камер, які будуть використовуватися разом із радаром ближньої дії та LiDAR.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, декілька транспортних компаній, включаючи PGT Trucking і Christenson Transportation, погодилися протестувати перші вантажівки з підтримкою Nikola PlusDrive, які будуть доступні вже наприкінці 2023 року.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: