Середа, 01 лютого 2023 09:59

Армія США обиратиме нову вантажівку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, армія США обрала чотири компанії для розробки прототипів в рамках програми Common Tactical Truck (CTT).

Компанії Oshkosh Defense, Mack Defense, Navistar Defense та спільна команда компаній Rheinmetall та GM Defense отримали контракти.

Контракти були отримані на загальну суму 24,3 мільйона доларів у рамках цієї ініціативи.

У рамках угоди кожна фірма розробить три прототипи для кожного варіанту CTT. Їм потрібно буде надати цифрові проєкти та відповідні дослідження для кожного прототипу.

За даними армії США, ініціатива спрямована на оцінку того, чи можуть комерційні варіанти CTT відповідати військовим вимогам.

Після розробки всі прототипи будуть оцінені у 2024 році, а результати будуть передані до Ради з нагляду за військовими вимогами.

Потім програмний офіс проведе повний та відкритий конкурс, що вимагатиме від постачальників виробництва серійних автомобілів для випробувань.

Програма CTT також спрямована на усунення існуючих прогалин у системах безпеки водія, автономності та витрат палива, оскільки вона має намір використовувати комерційні та передові технології.

Крім того, уніфікація в сімействі транспортних засобів CTT дозволить використовувати відкриті модульні конструкції та взаємозамінні запасні частини для всього парку.

Це призведе до оптимізації ланцюжків поставок та зниження загальних витрат протягом життєвого циклу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, слід згадати, що цього місяця військові Сполучених Штатів отримають новітні тактичні транспортні засоби FMTV A2 від компанії Oshkosh Defense.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: