П'ятниця, 13 січня 2023 11:59

Представили велетенський причіп із сімома вісями

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, американська компанія SmithCo продемонструє свій перший 7-вісний причіп з бічним розвантаженням

За даними SmithCo, SX7 - це перший у галузі семивісний причіп з бічним розвантаженням.

Маючи 12-метрову передню частину та 17-метровий причеп, SX7 дозволяє операторам зі стандартною комерційною ліцензією перевозити до 40 тонн в одному причепі, не перевищуючи повної маси автомобіля з оптимальною конфігурацією вантажівки.

Зазначається, що такі новаторські трейлери дають змогу буксирувати один причіп, замість двох, знижуючи потребу перевізників у наймі водіїв.

Конструкція SX7 включає три стандартні вісі і чотири підвіски керованої підйомної вісі Ridewell.

Щоб забезпечити правильну конфігурацію, SmithCo надає індивідуальні креслення мосту, що враховують вагу вантажівки, розміщення вісей, загальну довжину та розміщення бака для максимізації вантажопідйомності.

Циліндри причепа розташовані в кожному кінці бака, а не посередині. Це дозволяє розмістити бак у будь-якій точці рами причепа для додаткової гнучкості.

Компанія також представляє шестивісний SX6 із трьома стандартними вісями та трьома керованими підвісками підйомної вісі Ridewell.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вантажопідйомність SX6 становить 37,4 тонн. SX6 забезпечує ті ж переваги для оператора, що і SX7 з додатковою гнучкістю конфігурації самоскида.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: