Четвер, 15 вересня 2022 09:50

ЗСУ вперше знищили рідкісну бойову машину рашистів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, всього з початку повномасштабної війни було зафіксовано втрату лише двох таких машин в армії РФ

Військовослужбовці Сил оборони України продовжують поповнювати списки знищеної рідкісної зброї російської окупаційної армії – і не тільки після успішного наступу наших захисників у Харківській області, але й на інших напрямках.

Так, Twitter-акаунт Ukraine Weapons Tracker опублікував фото модернізованої БМП російських військ – стверджується, що втрата машини зафіксована у селі Богородичне, що в Донецькій області.

Знищена машина – російська новітня БМП-2М з бойовим модулем «Бережок», дійсно рідкісний екземпляр – це вперше, коли фіксується втрата цієї БМП з початку повномасштабної війни.

Попри те, що знищена ця машина, ймовірно, була вперше, втім Збройні Сили України вже мають трофейний зразок цієї техніки – наші військові захопили російську БМП-2М на Харківщині.

Перші російські частини, що мають на озброєння ці БМП, були помічені в Україні наприкінці квітня – на початку травня цього року.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, модернізована БМП отримала, зокрема, чотири пускові протитанкових ракет «Корнет», 30-мм автоматичний гранатомет АГ-17, двигун УТД-23 тощо.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: