Понеділок, 18 липня 2022 14:48

Рашистська ППО збила власний військовий літак

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, армія РФ почала самостійно знищувати свої власні літаки – постраждала чергова «сушка»

Рашисти збили власний літак, ця вкрай приємна подія сталась у районі міста Алчевськ. Відео із залишками літака, який ще димить, вже розійшлись мережею.

На них можливо легко упізнати літак «Су», але зі 100% гарантією ідентифікувати його тип доволі складно. Носова частина літака повністю зруйнована, а реєстраційний номер повністю не читається, з п'яти цифр відомі лише дві: RF-XXX90.

Найбільш популярна версія, що це Су-34, про що може свідчити модуль радіоелектронної боротьби «Хибины» на закінцівках крила. Але з ними також були помічені і Су-30.

Також існує непідтверджене відео знищення цього літака, яке було знято в Алчевську.

В цій ситуації, звісно окрім самого факту вкрай результативної роботи протиповітряної оборони РФ проти власних літаків, є наступний аспект.

З огляду на слова очевидця, літак падав з висоти, тобто навряд був збитий з ПЗРК.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, застосування повноцінного зенітного ракетного комплексу по власному літаку говорить про дезорганізацію системи протиповітряної оборони, зокрема про збій у системі «свій-чужий».




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: