П'ятниця, 11 жовтня 2019 15:08

«Богдан» показав на виставці озброєнь власну техніку військового призначення

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, показані зразки техніки пропонуватимуться замовникам на внутрішньому ринку.

Напередодні Дня захисника України компанія «Богдан Моторс» взяла участь у міжнародному заході – спеціалізованій виставці «Зброя та безпека-2019». Цього року виробник автомобільної техніки представив до уваги спеціалістів кілька зразків техніки, яка має військове призначення і буде пропонуватися замовникам на внутрішньому ринку, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі компанії «Богдан Моторс».

На стенді компанії відвідувачі мали змогу оглянути бронеавтомобіль «БАРС-8», який цього року завершив дворічні державні випробування та прийнятий на озброєння до Збройних сил України.

Ще однією новинкою став вантажний спеціалізований автомобіль «Богдан-63172L», обладнаний системою «Мультіліфт» – гаковим навантажувачем MYLTILIFT XR 14S.51. Автомобілі цієї модифікації призначені для самозавантаження, перевезення та саморозвантаження змінних кузовів, уніфікованих контейнерів або інших вантажів вагою до 10 000 кг за допомогою вантажної платформи.

Також на стенді були представлені вантажний автомобіль «Богдан-3355», що йтиме на заміну радянському «ГАЗ-66» та «Богдан (КІА) КМ-450» (4×4). Обидва автомобіля вже пройшли визначальні відомчі випробування у ЗСУ.

Звісно, це далеко не уся техніка, що постачається до Збройних сил України. Просто зараз продовжується виконання Державного оборонного замовлення з виготовлення вантажних автомобілів підвищеної прохідності «Богдан-63172» та багатоцільових позашляховиків «Богдан-2351», а цьогорічний контракт з постачання санітарних автомобілів «Богдан-2251» взагалі був виконаний достроково.

Здобувати перемоги на лінії протистояння «Богдан» допомагає українському війську шляхом поставки такої необхідної автомобільної техніки, брак якої і досі відчувається попри активне насичення частин ЗСУ новим автотранспортом у попередні роки. Адже десятиріччя ігнорування потреб Армії вилилися у багатотисячну потребу автотехніки у лавах ЗСУ.

Вантажні автомобілі – це насамперед вчасно підвезений до передової боєкомплект, ПММ, харчування та інші вантажі з життєзабезпечення як передових підрозділів, так і частин у тилових районах. А нові санітарні автомобілі – це врятовані життя наших захисників. Тож без сучасного автотранспорту готового до виконання завдань у режимі «24/7», про задовільну боєготовність частин та підрозділів взагалі не йдеться.

Відтак, коли чергова колона автомобілів залишає Черкаський завод у напрямку частин ЗСУ, працівники «Богдан Моторс» знають, що ними зроблено черговий крок до перемоги нашого війська у боротьбі проти агресора.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: