Понеділок, 11 березня 2024 12:44

82 бригада ДШВ отримала 2000 FPV-дронів від благодійників

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Фонд допомоги армії «Повернись живим» разом із компанією «Укрнафта» передали 82-й окремій десантно-штурмовій бригаді FPV-дрони, прилади нічного бачення та генератори.

На забезпечення цієї бригади ЗСУ витратили понад 62 мільйони гривень. Бійці цього військового з’єднання ДШВ тримають оборону на Таврійському напрямку.

Зокрема, коштом партнерів благодійного фонду придбали і передали десантникам:

2000 дронів-камікадзе, якими воїни-десантники спалюватимуть російську бронетехніку, зупинятимуть ворожі штурми;

200 приладів нічного бачення армійського зразка, які дають можливість вести польову розвідку чи спостереження в темну пору, нічні бої та штурми;

50 генераторів потужністю 3,3 кВт для організації резервного живлення, заряджання техніки тощо.

«Це вже не перший і точно не останній приклад співпраці «Повернись живим» та «Укрнафта». Продовжуємо працювати, аби разом зміцнювати наших захисників і захисників!», – наголосили у фонді допомоги армії.

Раніше у січні фонд «Повернись живим» разом із компанією «Укрнафта» закрили потреби 82-ї бригади ДШВ у транспорті, раціях, дронах, оптиці та засобах РЕБ.

Тоді на забезпечення цієї бригади витратили понад 33 мільйони гривень.

Зокрема, десантникам передали 20 нових повнопривідних пікапів Mitsubishi L200 та 20 додаткових комплектів гуми.

А також 25 денних дронів DJI Mavic 3E і 20 дронів DJI Mavic 3T оснащених тепловізором та 30 антен-підсилювачів сигналу для БПЛА.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, крім того, десантникам передали 10 портативних комплексів радіоелектронної боротьби (РЕБ), 200 рацій Motorola, половина з яких автомобільні, 10 зарядних станцій та 8 оптичних прицілів і 6 оптичних труб для снайперів бригади.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: