Понеділок, 26 червня 2023 10:09

В Україні виготовлятимуть машини розмінування HYDREMA 910

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, хорватська DOK-ING та данська Hydrema домовилися з українськими виробниками про локалізацію виробництва машин для розмінування в Україні.

Під час конференції Ukrainе Recovery Conference 2023 у Лондоні генеральний директор української компанії «Пожмашина» Олег Аверьянов та генеральний директор данської компанії Hydrema Ян Вернер Йенсен підписали Меморандум про розуміння.

Компанії домовились, що «Пожмашина» підготує свої потужності для виробництва машин для розмінування компанії Hydrema.

Виготовлятимуть HYDREMA 910, яка давно стоїть на озброєнні країн НАТО, яка зарекомендувала себе якнайкраще у «найгарячіших» точках світу, зокрема в Афганістані.

18-тонна машина для розмінування HYDREMA910 призначена для ефективного знешкодження протитанкових та протипіхотних мін, що містять до 10 кг вибухових речовин.

Система розмінування машини оснащена блоком з 72 ланцюгами і дефлекторним екраном для захисту від вибуху та осколків.

Сама кабіна броньована, щоб витримувати уламки. У просторій кабіні є місця як для оператора, так інструктора, а також сидіння з поворотом, що забезпечує оператору найкращі умови для роботи.

Усі основні функції керуються за допомогою джойстиків.

Також підприємство «А3ТЕХ-УКРАЇНА» домовилось про виробництво обладнання за технологіями хорватської DOK-ING.

«Ця угода сприятиме найскорішому розмінуванню територій України», – йдеться у повідомлені.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нагадаємо, Україна вже застосовує машини від хорватської компанії DOK-ING. У березні цього року Херсонська область отримала два механізованих комплекси розмінування DOK-ING MV-4 та MV-10.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: