Субота, 15 квітня 2023 10:32

Вітчизняний виробник представив нові бронемашини

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Україні нова оборонна компанія UkrArmoTech запропонувала клієнтам серію своїх бронемашин.

В компанії представили бронемашини UAT-D GYURZA, UAT-T COBRA та UAT-F.

Під військовим бронетранспортером мають на увазі броньовану транспортно-бойову машину, призначену для транспортування особового складу та матеріальних засобів.

Військові бронетранспортери, які пропонує UkrArmoTech, створюють на колісній базі від світових автоконцернів: Toyota, Ford, Dodge.

Виробник заявляє, що може виготовити авто будь-якого рівня захисту та внутрішньої конфігурації. Крім того, є можливість переобладнати транспортний засіб під будь-які види озброєнь.

Бронемашина UAT-D GYURZA має V-подібну подвійну підлогу та витримує підрив вибухівки масою заряду 6 кг.

«Повний привід, 4х4 з функцією підключення диференціала, броня захисту В7 STANAG II – виробництво Україна, висока якість, зарубіжні комплектуючі», – розповідає виробник.

GYURZA створена на колісній базі Dodge RAM 5500 Tradesman. Загальна кількість місць для сидіння складає 10 осіб разом із водієм.

Бронеавтомобіль COBRA створений для захисту від автоматних черг, мін та засідок.

«Повний привід, 195 к.с. (допрацьований до 240 к.с.) при 3300 об/хв, механічна турель, броня захисту В6 – виробництво Україна, висока якість, зарубіжні комплектуючі», – розповідає виробник.

Своєю чергою UAT-T COBRA створений на колісній базі Toyota 79 з колісною формулою 4×4. У кабіні бронемашини можуть розміститися чотири людини, ще 6 бійців – у відсіку для особового складу.

Броньована машина UAT-F також створена на базі Dodge RAM 5500 з двигуном 6.7l L6 Cummins. Імовірно, модель UAT-F призначена для поліцейських місій.

Заявлені характеристики:

рівень бронювання – CEN Рівень B6;

загальна маса (без вантажу та екіпажу) – 8730 кг із баштою, 8410 кг без башти;

загальна кількість місць для сидіння – 10 осіб разом із водієм;

аварійний люк – перший поєднаний з кулеметною баштою, два – розташовані в задній частині салону;

кулеметна башта – поворот на 360°

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, минулого року ще одна українська компанія (Inguar) презентувала концепції броньованих машин для широкого спектра завдань.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: