Понеділок, 10 квітня 2023 09:54

Львівщина передала військовим БРДМ та пікапи

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з Львівської області військовим відправили бойові розвідувально-дозорні машини БРДМ.

Відправка відбулася з ініціативи начальника Львівської ОВА та у співпраці з Львівським обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки.

Броньовані машини отримають бійці 53 окремого стрілецького батальйону зі Львівщини.

В цілому було відправлено дві бойові розвідувально-дозорні машини БРДМ та три пікапи. Повідомляється, що батальйон зараз перебуває у Бахмуті.

 «Нехай техніка надійно служить. Хлопці зараз у Бахмуті. Бережіть себе. Бийте окупантів. Щоб більше ніхто й ніколи не насмілився прийти на нашу землю з війною», – зазначив очільник Львівщини.

Судячи з фотографій, бійцям відправили цивільну версію бойової машини, у якій модифікували корпус та встановили широке вітрове скло.

Зброя з модифікованої версії була знята. Стандартно БРДМ2 оснащується спареною установкою 14,5-мм кулемета КПВТ і 7,62-мм ПКТ.

У мирний час БРДМ2 мають деякий попит у цивільних громадян, які їх купують та переробляють.

Нещодавно у лютому волонтери в Одесі проводили ремонт цивільної версії БРДМ-2, яку передали на потреби військових.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, до повномасштабного вторгнення власник їздив на БРДМ на риболовлю. Ускладнюють процес відновлення БРДМ відсутність будь-якої інструкції до неї.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: