Понеділок, 26 грудня 2022 09:29

Нові вибухи на аеродромі «Енгельс» з Ту-95МС та Ту-160

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Міноборони РФ вже відзвітувало про «успішну роботу ППО» та «збитий український безпілотник». Втім, щодо правдивості цих тверджень, звичайно, є сумніви

У мережі з’явилося відео, яке свідчить – на «стоянку» російських стратегічних бомбардувальників-авіаносців Ту-95 та Ту-160 знову могла завітати «бавовна».

І хоча поки що невідомо, наскільки «вдалою» вона була саме для літаків рашистів, вона перетворила на «двохсотих» щонайменше трьох рашистів. Але про все по черзі.

Відправною точкою чергової бавовни є відео на 5-6 секунді видно спалах, а на 25-26 – потужний звук вибуху, який, ймовірно, відбувся за 6-7 км від місця зйомки.

На ще одному відео можна почути звуки повітряної тривоги, які лунали вночі в Енгельсі, а у деяких відкритих джерелах навіть повідомлялося про пожежу на аеродромі, і що її намагаються загасити понад три години.

Що цікаво, російські представники влади досить швидко відреагували на цю бавовну – зокрема губернатор Саратовської області Роман Бусаргин зауважив, що «жодних надзвичайних пригод у живих кварталах не було», а інформацію про «пригоди» на військовому об’єкті перевіряють силові структури.

До речі, силові структури, схоже, вже дійсно встигли «перевірити», що ж відбувається у них на аеродромі – бо російське так зване «міноборони» вже висловило свою офіційну версію.

За цією легендою, у Саратовській області було збито український безпілотник на малій висоті на підльоті до аеродрому «Енгельс», і в результаті «падіння уламків» троє російських військових, що знаходилися на аеродромі, отримали смертельні поранення, водночас авіатехніка пошкоджень не отримала.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, але, судячи з того, наскільки потужним за звуком був вибух, нас, схоже, чекають хороші новини з аеродрому «Енгельс»...




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: