Понеділок, 18 березня 2024 14:57

Команда підтримки відновлення та реформ при Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України шукає нових експертів

Команда підтримки відновлення та реформ (RST) при Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України – це група українських професіоналів (недержавних службовців), що фінансується на тимчасовій основі через програму «Архітектура відновлення та реформ в Україні» (URA),[1] яка надає адресну технічну підтримку та допомагає Міністерству у розробці та впровадженні пріоритетних реформ.

Після об’єднання Міністерства розвитку громад та територій України та Міністерства інфраструктури України склад RST був оновлений для надання допомоги Міністерству у впровадженні пріоритетних реформ у таких сферах:

  • Транспортна інфраструктура;
  • Муніципальна інфраструктура;
  • Регіональний розвиток та децентралізація;
  • Діджиталізація;
  • Реформа державного управління та нарощення потенціалу.

Транспортна, критична та житлова інфраструктура України зазнає значних руйнувань внаслідок триваючої російської військової агресії. Реформування пріоритетних напрямів відіграватиме вирішальну роль у повоєнному відновленні інфраструктури України.

Зараз ми відкриваємо конкурс на наступні вакансії:

Зацікавлені експерти заохочуються подавати документи.

Документи мають бути підготовлені лише англійською мовою та доставлені в електронному вигляді до 01 квітня 2024 року, 23:59 (за київським часом) на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Повний пакет документів повинен містити:

  • заповнена аплікаційна форма;
  • резюме кандидата/кандидатки;
  • рекомендаційний лист від нещодавнього керівника/керівниці (англійською або українською мовою з англійським перекладом);
  • підписана заява про нерозголошення інформації Форма NDA;
  • контактні дані двох рекомендодавців, які можуть підтвердити професійний та/або освітній рівень кандидата/кандидатки.

Кандидати, які подадуть неповний пакет документів, розглядатися не будуть.

Лише кандидати, які увійшли до короткого списку, будуть запрошені на тестування та співбесіду.

Подати документи на вакансії можуть лише громадяни України; Державні службовці не мають права подавати документи, якщо не минуло 6 місяців з моменту звільнення з такої роботи.



[1] «Архітектура відновлення та реформ в Україні» (URA) - це комплексна програма технічної допомоги, запроваджена Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) у партнерстві з Європейським Союзом для підтримки важливих процесів відновлення та реформ в Україні. Програма фінансується Багатостороннім Донорським Фондом Стабілізації та Сталого Розвитку України під управлінням ЄБРР. Учасниками Фонду є Австрія, Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Латвія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Велика Британія, США та Європейський Союз, найбільший донор.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: