П'ятниця, 09 лютого 2024 13:34

До уваги міжнародних автомобільних перевізників вантажів: триває перерозподіл залишку дозволів ЄКМТ

За результатом засідання Конкурсної комісії для проведення конкурсу з розподілу дозволів ЄКМТ від 30 січня 2024 року прийнято рішення розпочати прийом заяв автомобільних перевізників на участь у Перерозподілі залишку дозволів ЄКМТ та прав роботи, що встановили обмеження для в’їзду на свою територію за дозволами ЄКМТ.

Так, у цьому році подача таких заяв (як і електронних анкет на участь у конкурсу з розподілу дозволів ЄКМТ на 2024 рік) буде здійснюватись через Єдиний комплекс інформаційних систем Державної служби України з безпеки на транспорті (система «Шлях»).

До Перерозподілу дозволів ЄКМТ на 2023 рік підлягають: 46 дозволів ЄКМТ, 1 право роботи до Австрії, 26, 625 базових квот прав роботи до Італії та 11, 65 базових квот прав роботи до Угорщини.

Згідно із рішеннями Конкурсної комісії до участі у перерозподілі дозволів ЄКМТ на 2024 рік допускаються автомобільні перевізники, які брали участь у загальному конкурсі з розподілу дозволів ЄКМТ, та які подали через систему «Шлях» відповідну заяву у період з 07 по 20 лютого 2024 року включно, в тому числі:

- перерозподіл залишку дозволів ЄКМТ здійснюється серед автомобільних перевізників, які мали найбільші показники виконаних перевезень за І-ІІІ квартали попереднього року по країнах Італії /Угорщини.

З метою ефективного перерозподілу дозволів ЄКМТ та прав роботи відповідно до наявних потреб автомобільних перевізників, рішення щодо укомплектування правами роботи перерозподілених дозволів ЄКМТ буде прийнято за результатом поданих автомобільними перевізниками заяв на участь у Перерозподілі.

- перерозподіл залишку прав роботи до Австрії здійснюється серед автомобільних перевізників, яким згідно Розподілу дозволів ЄКМТ на 2024 рік видано дозволи ЄКМТ не наділені правами роботи до Австрії, та які мали найбільші показники виконаних перевезень за І-ІІІ квартали попереднього року до Австрії.

З повним текст протоколу № 67 засідання Конкурсної комісії для проведення конкурсу з розподілу дозволів ЄКМТ від 30 січня 2024 року можна ознайомитись за посиланням

Протокол засідання

Наказ "Про затвердження Протоколу № 67 засідання Конкурсної комісії для проведення конкурсу з розподілу дозволів ЄКМТ від 30 січня 2024 року"




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: