Четвер, 03 червня 2021 13:36

Представили новий самоскид Volvo із підвищеною вантажопідйомністю

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у Нідерландах презентували самоскид Volvo FM X-Light 10×4, який поєднує в собі високе корисне навантаження понад 33 тонн і дуже низький показник викидів CO2 в перерахунку т/км.

Новинка - це спільний проект місцевого дилера Volvo Trucks - компанії LVS Trucks, фірми Terberg Techniek і підприємства Gijsbertsen.

Споряджена маса самоскида Volvo FM X-Light не перевищує 17 тонн, а його корисне навантаження становить понад 33 тонн (дозволена в Нідерландах повна маса ТЗ - 50 тонн).

Ці показники призводять до збільшення транспортної ефективності і скорочення витрат. В результаті формується дуже низький показник CO2 в перерахунку тонна/км.

З огляду на специфіку місцевого законодавства, майбутній власник самоскида Volvo FM X-Light може претендувати на отримання податкових пільг на свої інвестиції в розмірі понад 55 000 євро.

Вантажівка належить до новітньої серії Volvo FM, яка нещодавно стала на конвеєр.

Комфорт водія гарантується пакетом Driver Deluxe, що включає електронний клімат-контроль, регульоване рульове колесо з нахилом колонки і сидіння з шкіряною облямівкою на повітряній підвісці.

Вантажівка оснащена системою допомоги з електронним управлінням, динамічним рульовим керуванням Volvo і поліпшеними функціями безпеки, такими як адаптивний круїз-контроль з функцією Stop & Go, допомога в утриманні смуги руху і система попередження зіткнення з йдуть попереду ТЗ.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, при будівництві шасі Volvo FM X-Light використовувалися тільки компоненти Volvo. Компанія Terberg Techniek змонтувала власну 10-тонну підйомну вісь на гідропідвісці, а 24,3-кубовий кузов з легким корпусом виготовили фахівці Gijsbertsen.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: