Четвер, 16 січня 2020 17:31

Kalmar поставив 200-й термінальний контейнерний транспортувальник

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, техніку доправили до італійського терміналу Medcenter (MCT).

15 січня, компанія Kalmar, що входить в Cargotec, відсвяткувала поставку 200-го термінального контейнерного транспортувальника Kalmar в італійський Контейнерний термінал Medcenter (MCT). Розташований в південному італійському порту Джоя-Тауро, MCT є мегапортом, здатним обслуговувати найбільші кораблі, що курсують Азіатсько-середземноморськими маршрутами.

Антоніо Давіде Тесті, генеральний директор MCT так прокоментував подію: «MCT значною мірою покладається на технологію Kalmar straddle carrier з першого дня роботи, і переважна більшість наших носіїв straddle – саме Kalmar, тому ми раді продовжити це дуже успішне партнерство. Машини Kalmar відомі своєю чудовою надійністю і гнучкістю, а також сильною місцевою підтримкою технічного обслуговування. Крім того, Kalmar зміг гарантувати короткий термін поставки для нашого останнього замовлення на 32 нових машини».

«Ми виключно пишаємося довгостроковим партнерством, побудованим разом з клієнтом, який продемонстрував виняткову відданість Kalmar, купивши у нас 32 нових носія straddle. Основою наших відмінних відносин з MCT є надійність обладнання, що постачається в поєднанні з високоякісною місцевою підтримкою, яка допомагає їм досягати своїх цілей в області продуктивності», – сказав Мікко Мононен, віце-президент з продажу EMEIA, Kalmar.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: