Середа, 26 червня 2019 19:43

Представлено новий кар'єрний комбайн, що не потребує вибухів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, Wirtgen Group випустила новий кар'єрний комбайн моделі 220 SM 3.8 / 220 SMi 3.8.

Машина призначена для видобутку м'яких гірських порід, таких як вугілля і сіль, на виробках малих і середніх розмірів. За словами виробника, використання методу селективного видобутку дозволило забезпечити високу чистоту сировини, що видобувається.

Новий кар'єрний комбайн оснащений фрезерним барабаном, ширина якого 3,8 метра.

Гірська порода видобувається без проведення вибухів і буріння, що дозволяє максимально ефективно використовувати родовища і проводити роботи поблизу об'єктів інфраструктури, таких як лінії електропередач і трубопроводи. Оператору доступні шість різних швидкісних режимів фрезерування для оптимізації потужності відбиття сировини.

Інженери Wirtgen Group інтегрували в модель 220 SM 3.8 і її різновид 220 SMi 3.8 систему нівелювання Level Pro Plus. Вона формує рівне або похиле полотно за допомогою пристрою захисту крайок і датчика поперечного нахилу. Новим кар'єрним комбайном можна керувати за допомогою лазерної або GPS системи.

Нагадаємо, як SpecMachinery.com.ua вже розповідав, в 2017-му році Wirtgen Group був придбаний американською корпорацією John Deere, розширивши тим самим продуктову лінійку за рахунок сегмента дорожнього будівництва.

В Україні Wirtgen Group представляє Wirtgen Україна.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: