Середа, 08 лютого 2023 11:53

John Deere представив нові самоскиди з шарнірно-зчленованою рамою

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія John Deere розширила своє портфоліо P-Tier, включивши в нього пару моделей самоскидів із шарнірно-зчленованою рамою моделей 410 і 460.

Перероблений, ширший самоскидний кузов у порівнянні з попередніми моделями покращує утримання матеріалу та знижує висоту навантаження та центр тяжіння, скорочуючи час циклу в кар'єрах та при роботі із заповнювачами.

Вантажівки зберегли той же самоскидний кузов з високолегованої сталі, паливну економічність та режими руху, що й попередні моделі серії E.

Різні бортові функції допомагають виключити деякі дії оператора, спрощуючи роботу і підвищуючи продуктивність. Зокрема, мова йде про наступні функції.

Захист від перекидання – попереджає операторів про небезпечні кути розвантаження та зупиняє цикл розвантаження.

Захист від розвантаження при спуску – автоматично розраховує положення ADT, щоб кузов самоскида не зміщувався за центр під час розвантаження під ухил.

Гальмо з автоматичним розвантаженням та система допомоги трансмісії – робочі гальма замикаються під час розвантаження.

Hill Hold - автоматично застосовує сервісні перерви, коли самоскид зупиняється на підйомі і нога оператора переміщається з педалі гальма на педаль газу, запобігаючи скоченню машини назад.

Захист рами - амортизує рух бункера назад до опори, запобігаючи агресивній посадці рами, якщо вивантаження зупиняється до того, як бункер повністю спорожніє,

Човникове перемикання - трансмісію можна перемикати без зупинки ADT, що скорочує час циклу та усуває зловживання з боку оператора.

Обмеження самоскидного кузова, стандартний цикл прогріву трансмісії та обмеження максимальної швидкості допомагають забезпечити безпеку оператора та машини, а також збільшити термін служби. Як і попередні моделі, ADT P-Tier включають три режими приводу.

Перший варіант пакету оснащення пропонує знайомі функції, такі як чорна вихлопна труба, дзеркала заднього виду з ручним регулюванням та регулятори температури, стандартне сидіння з пневматичною підвіскою з високою спинкою, радіо, перетворювач на 15 ампер та галогенні автомобільні фари.

Другий пакет оснащення пропонує хромовану вихлопну трубу, дзеркала заднього виду з регулюванням потужності, сидіння преміум-класу, радіо, перетворювач на 25 ампер, автоматичний контроль температури в кабіні та світлодіодні фари автомобіля.

Комплект світлодіодних фар забезпечує вдвічі більший світловий потік порівняно зі стандартними галогенними фарами і включає додаткові робочі фари, втричі яскравіші, ніж опціональні галогенні фари.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ця опція забезпечує загалом 11 світлодіодних ліхтарів зі сходовим освітленням, які керуються кнопкою зсередини кабіни та на рівні землі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: