Вівторок, 27 серпня 2019 11:44

Schwarzmüller на честь свого ювілею представив лімітовану новинку

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, австрійці презентували самоскидний напівпричеп у червоно-біло-червоному виконанні.

У 1939 році, 80 років тому, в місті Ханцінг був закладений перший камінь заводу Schwarzmüller, на якому сьогодні працюють понад 800 осіб. У зв’язку з 80-річчям, виробник випустив обмежену серію самосвальних напівпричепів в червоно-біло-червоному виконанні, що нагадують про цю подію.

Унікальний дизайн робить цю «серію 80» особливо привабливою. На чорному тлі самосвального кузова фігурують динамічні лінії австрійського прапора, напис Schwarzmüller і позначення ювілейної партії з порядковим номером, яка обмежена 80 екземплярами.

З технічного боку, ювілейні самоскиди-напівпричепи є класикою широкого асортименту кузовів Schwarzmüller. Це тривісний 25-кубовий самоскид зі стійкою до скручування сталевою рамою і витривалим кузовом, виготовлених з високоміцної легкої стали Hardox. Напівпричіп-самоскид Schwarzmüller, днище кузова якого в товщину 5 мм і бічні стінки 4 мм, має невелику власну масу, що становить всього 5900 кг.

Завдяки спеціальній комбінації торсіонної коробки і труб в рамі, похилого верхнього ременя рами для досягнення мінімального центру ваги, а також 4-точкової посадки кузова, Schwarzmüller підвищує стабільність нахилу на 6%, гарантуючи тим самим унікальну стійкість своїх самоскидів.

Крім цього, унікальність напівпричепів ювілейної серії підкреслюють ряд корисних функцій, таких як електронна гальмівна система, система стабілізації і автоматичне опускання, підйомна вісь з підйомним механізмом, зручний в експлуатації гусак і алюмінієві колісні диски.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: