Середа, 28 листопада 2018 11:02

Philips розробив новий світлодіодний ліхтар для автомайстерень

Компанія Philips Automotive розробила 3 нових професійних світлодіодних ліхтаря Philips для автомайстерень з унікальним диммером для регулювання рівня освітленості.

Крім того, кишеньковий інспекційний ліхтар RCH5S, інспекційний ліхтар RCH25 і прожектор PJH10 характеризуються підвищеною стійкістю до ударів і водонепроникністю і підходять для застосування в самих непростих умовах.

Новітнє покоління професійних світлодіодних ліхтарів Philips для автомайстерень оснащено спеціальним диммером. Іноді освітлення в режимі «Boost» занадто яскраве, щоб розгледіти дрібні деталі, а в режимі «Eco» занадто тьмяне. Зручний диммер дозволяє задати потрібний рівень освітленості простим утриманням кнопки. Остання настройка зберігається автоматично і може бути використана при подальшому включенні ліхтаря. Всі три новинки оснащені високоякісними світлодіодами з колірною температурою 6000 К. Природний білий світ знижує навантаження на очі, гарантуючи комфорт під час роботи. Philips RCH5S і RCH25 укомплектовані компактними док-станціями, що допомагають не втратити ліхтар в автомайстерні. При нестачі робочого простору ці моделі можуть заряджатися від однієї станції.

Моделі Philips RCH5S, RCH25 і PJH10 призначені для роботи в найважчих умовах. Високий ступінь удароміцності підтверджує міжнародний стандарт IK09. Корпус ліхтарів додатково захищений гумовим покриттям. Під час випробувань на ударостійкість пристрої кидають з висоти 1,5 метра (приблизно рівень плеча) в 6 напрямках.

Новинки також відповідають вимогам міжнародного стандарту IP68, що посвідчує високу ступінь захисту від проникнення пилу і води (навіть при зануренні у воду на тривалий час). Професійні ліхтарі Philips витримують суворий контроль якості виробництва, за рахунок чого компанія може гарантувати їх стійкість до впливу масла, мастила, більшості хімічних реагентів і розчинників, що застосовуються в автомайстерень.

Регульований висувною гачок (360 °), яким оснащуються моделі RCH5S і RCH25, дозволяє підвішувати ліхтарі в будь-якому зручному місці і займатися роботою обома руками. Також можна використовувати надійні магніти на задніх панелях і закріплювати ліхтарі на будь-якої металевої поверхні, наприклад, під капотом автомобіля.

Моделі Philips RCH5S і RCH25 заряджаються за допомогою док-станції, а в комплект моделі Philips PJH10 входить кабель micro-USB. У режимі низької яскравості час автономної роботи ліхтарів від акумулятора становить 12 годин (моделі Philips RCH5S і PJH10), тобто весь день. При використанні функції швидкої зарядки модель Philips RCH5S повністю заряджається менше ніж за 2,5 години.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: