Середа, 19 жовтня 2022 11:54

IVECO відкрила екологічний завод силових агрегатів для електровантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, IVECO Group відкриває в Турині свій новий завод ePowertrain, який став першим виробничим майданчиком групи з нульовим викидом вуглецю.

FPT Industrial, глобальний бренд силових агрегатів IVECO Group, відкрила новий завод ePowertrain у Турині (Італія).

Це виробничий майданчик, повністю присвячений виробництву лінійки електричних силових агрегатів, і перший повністю вуглецевий-нейтральний завод IVECO Group.

Займаючи загальну площу 15 000 квадратних метрів, завод виробляє власну енергію за допомогою сонячних батарей та інших інноваційних фотоелектричних та вітряних технологій, закуповує додаткову енергію із відновлюваних джерел та купує вуглецеві квоти, щоб повністю компенсувати викиди CO 2 .

Внутрішній простір площею 6000 кв. м, засаджений 100 посухостійкими рослинами, що збільшує очікуване поглинання CO2 приблизно на 7 тонн на рік.

За повної потужності на заводі працюватиме близько 200 осіб, які будуть виробляти понад 20 000 електричних осей та понад 20 000 акумуляторних батарей на рік.

Електричні мости оснащуватимуть великовантажні автомобілі, такі як вантажівка Nikola Tre, а електричні роздаткові коробки та компактні акумуляторні батареї будуть встановлюватися на легкі комерційні автомобілі та мікроавтобуси, такі як новий IVECO eDAILY.

Обидва ці автомобілі з нульовим рівнем викидів були представлені місяць тому на виставці IAA Transportation у Ганновері, Німеччина.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, впровадження технологій Індустрії 4.0, включаючи високоавтоматизовані склади, доповнену та віртуальну реальність, інтелектуальні датчики, 3D-сканери для вимірювань метрологічного рівня, симулятори 3D-реальності, кооперативних роботів та тепловізійні камери, забезпечить підвищення безпеки, стійкості та якості.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: