Понеділок, 23 серпня 2021 09:48

ТОП-50 виробників спецтехніки у світі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, опубліковано щорічний рейтинг 50 найбільших виробників спецтехніки у світі під назвою Yellow Table, який організований компанією KHL Group.

Рейтинг демонструє динаміку продажів спецтехніки у таких категоріях як екскаватори, навантажувачі, крани та інші.

Цього року, переможцем із часткою 13% продажів від усього ринку у світі стала американська компанія Caterpillar.

У п’ятірку найкращих ввійшли японська Komatsu із 10,4%, яка стала другою, вперше до трійки лідерів перемістилась китайська XCMG із 7,9% частки ринку, далі китайські Sany 7,5% і Zoomlion 4,9%. Остання демонструє найбільший приріст року.

Представники наступної п’ятірки: John Deere (4,7%), Volvo (4,6%), Hitachi (4,5%), Liebherr (4,1%) та замикає десятку Doosan з 3,7%.

З одинадцятої до двадцятої сходинки розташувались наступні компанії-виробники спецтехніки: Sandvik (3%), Metso (2,3%), JCB (2,1%), Epiroc (2%), Liugong (1,7%), Kobelco (1,6%), Terex (1,6%), Kubota (1,4%), Sumitomo (1,3%) та Oshkosh (1,3%).

Також зазначимо, що серед наступної тридцятки найуспішніших компаній виробників спецтехніки, найбільшу динаміку продажів продемонстрували Lonking (1%), Sunward (0,6%), Foton Lovol (0,4%), Bauer (0,3%), Aichi (0,3%).

Найбільше опустились у рейтингу щодо попереднього року Manitou (0,9%), Manitowoc (0,8%), Shantui (0,6%), Ammann (0,5%) та Haulotte (0,3%). Вперше у рейтингу з’явилась китайська компанія Dingli. Результати минулого року залишились на тому ж рівні у виробників Wacker Neuson (1%), Hiab (0,7%), SkyJack (0,4%), Furukawa (0,4%) та Yanmar (0,2%). 

Згідно показників рейтингу, об'єм ринку продажів спецтехніки у світі у минулому році зменшився на 5,5%, що було на рівні прогнозів. Із них, приблизно третина усіх продажів у світі приходиться на Китай.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, найбільшу динаміку продажів спецтехніки теж продемонстрували виробники з Китаю.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: