Вівторок, 06 квітня 2021 13:34

Вітчизняний завод втричі збільшив виробництво самоскидів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод спецтехніки «Техкомплект» істотно інтенсифікував виробництво та збут самоскидів із тристороннім завантаженням

Якщо в 2020-му році підприємству вдалося втричі в порівнянні з 2019-м роком збільшити обсяги власного виробництва і збуту самоскидів з тристороннім розвантаженням на базі ГАЗ, МАЗ, IVECO, JAC, то в 2021-му році Завод спецтехніки «Техкомплект» щомісяця відвантажує не менше 5 самоскидів на базі всіх вище перерахованих вантажних брендів та шасі FOTON.

Така висока інтенсивність виготовлення саморозвантажних кузовів та їх реалізації дозволяє з оптимізмом дивитися на те, який результат з продажу самоскидів буде наприкінці 2021 року.

Так, одним із останніх відправлень нової техніки Заводу спецтехніки «Техкомплект» став якраз 4-тонний самоскид. Це машина із тристороннім розвантаженням та обсягом кузова із надставними бортами 9,7 кубометрів, на базі вантажного автомобіля Бєлавіа-1500/GAZON Next).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий самоскид відправлено до кінцевого покупця, харківської компанії ТОВ «Тек-Транс» (з лютого 2020 року ця компанія входить в Міжнародний Автомобільний Холдинг «Соллі-ПЛЮС»).




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: