Четвер, 01 квітня 2021 10:30

Український виробник напівпричепів розширює виробництво в Польщі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, «Завод Кобзаренка» отримав грант на 2 мільйони євро у Польщі, на які планує збудувати ще один цех.

«У Польщі ми отримали 2,3 млн євро інвестицій, освоїли їх, а нещодавно виграли грант на 2 млн євро. Тому будуємо нові майданчики. 1 липня розпочинаємо будівництво ще одного цеху, на яке отримаємо 2 млн євро безоплатної допомоги. Також придбали землю, щоб розширювати виробництво», — розповів директор компанії «Завод Кобзаренка» Анатолій Кобзаренко.

За його словами, підприємство компанії в Польщі оснащене абсолютно новими верстатами та обладнанням.

«Завдяки такому обладнанню можемо швидше працювати. А ще ми почали продажі не через дилерів, а безпосередньо з заводу. Наприклад, поляки навіть тракторами приїжджають і забирають наші причепи», — зазначив аграрій.

 «Завод Кобзаренка» є лідером з виробництва тракторних причепів в Україні. Окрім причепів, на заводі освоєно виробництво десятків моделей цистерн, шнеків, завантажувачів/розвантажувачів вагонів, зернопакувального обладнання, відвалів, ковшів тощо.

На сьогодні підприємство забезпечує роботою понад 900 осіб на двох виробничих майданчиках в Україні у смт Липова Долина та м. Ромни.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua,, крім того, підприємство активно розвиває власний завод в Польщі, де нещодавно побудовані виробничі цехи та складські комплекси. Така активна діяльність за межею нашої країни зумовлена великим попитом на продукцію компанії в Європі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: