Вівторок, 26 січня 2021 13:05

Яка спецтехніка сьогодні потрібна замовникам

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у 2020-му році істотно виріс попит на автопаливозаправники, самоскиди та аварійно-ремонтні автомобілі, виготовлені на Заводі спецтехніки «Техкомплект».

У 2020-му році продажі Заводу спецтехніки «Техкомплект» зросли в порівнянні з 2019-м роком на 18,4% за кількістю одиниць спецавтомобілів на шасі усіх виробників. При цьому, при використанні в якості базових вантажних шасі збільшилася кількість автомобілів:

  • від TM IVECO (приріст 43%)
  • від TM МАЗ (приріст 29%)
  • залишилися практично незмінними продажу спецтехніки на базі Peugeout, Citroen, ГАЗ, MAN, JAC.

До того ж, Завод спецтехніки «Техкомплект» в 2020-му році додав у портфель брендів використовуваних базових шасі торгові марки FOTON, FORD Trucks (шасі від цих вантажних брендів вперше застосували заводом для виготовлення автопаливозаправників і автогідропідйомників).

Якщо в 2019 році виробництво було наповнене постійними замовленнями на 18-метрові автовишки Comet, то в 2020-му році продажі автовишок в цілому, незалежно від їх максимальної робочої висоти, знизилися на 20%, але, разом з тим, істотно посилився попит на то, що локально виготовляється в Україні:

  • цистерни для паливозаправників (виготовлення і продаж зросли втричі)
  • фургони різної конфігурації для аварійно-відновлювальної спецтехніки та вантажопасажирських спецавтомобілів (в порівнянні з 2019-м роком виготовлення і продажу виросли в 2,5 рази)
  • самоскиди (завдяки активній діяльності регіональних дилерів продажі малотоннажних самоскидів Заводу спецтехніки «Техкомплект» зросли в 4 рази).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також зберігається стабільний попит на спецавтомобілі «швидка допомога» на базі французьких автобрендів Peugeot і Citroen. Не потрібно пояснювати, чому Україні потрібні «швидкі», - така галузева спеціальна техніка завжди буде затребувана, особливо, зараз, під час пандемії covid2019.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: