П'ятниця, 20 березня 2020 12:24

Scania призупинить виробництво в Європі

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, відновити виробництво розраховують протягом двох тижнів.

Компанія Scania оголосила про припинення з 25 березня роботи більшості своїх європейських підприємств у зв'язку з поширенням коронавірусу.

Подібне рішення торкнеться заводів, розташованих в Швеції, Нідерландах та Франції, уточнює прес-служба виробника вантажівок.

У компанії розраховують відновити виробництво протягом двох тижнів.

«Щоб забезпечити безперебійну роботу транспортних парків наших клієнтів, авторизовані сервісні станції та склади запасних частин продовжать свою роботу», - заявив президент і генеральний директор Scania Хенрік Хенрікссон.

У Латинській Америці, де випускається приблизно п'ята частина вантажівок Scania, виробництво буде тривати, уточнюють в компанії.

Крім того, в керівництві Scania мають намір підтримати співробітників, які тимчасово залишаться без роботи і, як повідомляє прес-служба виробника, «знаходяться в постійному діалозі з профспілками» тих країн, де розташовані заводи компанії.

«Керівництво компанії і співробітники високо цінують заходи державної підтримки, вжиті для того, щоб підтримати співробітників, що тимчасово залишилися без роботи», - зазначив пан Хенрікссон.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: