Субота, 25 січня 2020 12:12

Amazon закупив для доставки товарів нові Mercedes-Benz

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, інтернет-рітейлер закупив електрокари eVito у версії з подовженим кузовом.

Автопарк інтернет-рітейлера Amazon в Німеччині поповнився десятьма фургонами Mercedes-Benz eVito на електротязі. Машини, як повідомляє прес-служба Mercedes-Benz Vans, будуть використовуватися в роботі центру виконання замовлень в Мюнхені.

Amazon закупив eVito у версії з подовженим кузовом; машини вже вийшли на лінії. Електрофургони будуть заряджатися безпосередньо на території центру виконання замовлень, де вже побудована необхідна для цього інфраструктура. Надалі інтернет-рітейлер планує розширювати парк автомобілів на електротязі і вже запланував майбутні закупівлі електромобілів Mercedes.

Кур'єрська доставка по місту, як відзначають в компанії зі Штутгарта, – одна з ідеальних сфер роботи для електротранспорту. Представники Amazon, в свою чергу, відзначили, що активне поповнення автопарку машинами на електротязі дозволить компанії виконати умови «Паризьких угод» з клімату, до яких вона приєдналася, до 2040 року – на 10 років раніше зафіксованого в угодах терміну.

Новий Mercedes-Benz eVito оснащується електромотором потужністю 85 кВт (114 к. с.), що розвиває крутний момент 295 Нм. Акумуляторна батарея ємністю 14 кВт*год забезпечує машині запас ходу в діапазоні від 150 до 184 км. При цьому, як заявляє виробник, навіть в зимових умовах запас ходу буде не менше 100 км. Заявлений час повного заряду батареї становить 6 годин.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: