Понеділок, 25 березня 2019 12:11

Зростання попиту на спецтехніку в Україні вимагає нових дилерів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, вітчизняний виробник спецтехніки, завод «Техкомплект», відзначає збільшення попиту на спецтехніку в західних і східних областях України.

Така тенденція спостерігається вже не перший місяць, - відзначають в компанії. Результатом цього стала потреба в нових дилерів в цих регіонах – передає SpecMachinery.com.ua.

Як йдеться в повідомленні компанії: «Заводу спецтехніки «Техкомплект» потрібна допомога компетентних колег, які мають досвід продажів аналогічної спецтехніки. Портрет нашого ідеального дилера: багаторічний досвід роботи (продажу та обслуговування) з такими видами спецтехніки, як автогідропідйомники, автокрани, крани-маніпулятори, вахтові і аварійно-ремонтні автомобілі, автобетонозмішувачі і ін. спецтехніка з установкою на комерційний транспорт».

Пошук дилерів здійснюється в таких містах як Львів, Івано-Франківськ, Рівне, Хмельницький, Дніпро, Запоріжжя, Харків, Кременчук, а також в промислових містах в Донецькій і Луганській області, підконтрольних Україні.

Зі свого боку «Техкомплект» гарантує спеціальні дилерські ціни, професійний консалтинг і рекомендації з усіх технічних питань, інформаційно-рекламну підтримку.

З питань старту взаємовигідного співробітництва на заводі просять зв'язуватися з головним офісом продажів - тел. +38 095 478 333 1 (вайбер) або поштою - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: