Вівторок, 29 січня 2019 11:29

У Львові відкрився новий мультибрендовий центр будівельної техніки

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, днями у Львові було відкрито нове представництво компанії «Юромаш».

В асортименті, пропонованому будівельникам і дорожникам Західної України - техніка різних сегментів і виробників - Японії, США, Великобританії, Туреччини і т.д.

Це і гусеничні та колісні екскаватори, фронтальні навантажувачі та гусеничні крани Hitachi (Японія), і цілий ряд дорожньої техніки Ammann (Швейцарія), і шарнірно-зчленовані самоскиди Bell (Німеччина), і екскаватори-навантажувачі Çukurova (Туреччина).

Така різноманітність пропозицій дозволяє фахівцям підібрати техніку провідних виробників, виходячи з потреб, а також при різному бюджеті.

Як розповіли в компанії: «З метою задоволення потреб клієнтів в Західних областях України в будівельно-дорожній техніці імпортного виробництва, філія у м.Львові буде реалізовувати весь асортимент продукції, яку пропонує ТОВ з іноземними інвестиціями« ЮРОМАШ» - передає SpecMachinery.com.ua.

Нагадаємо, «Юромаш» є ексклюзивним дилером в Україні кар'єрної і будівельної техніки Hitachi, офіційним дилером в Україні компаній Ammann, Bell, Terex Finlay, Furukawa, Çukurova, Gehl, Simex, YelloGen, Esco.

Свою діяльність компанія почала більше 15 років тому, і на сьогодні є лідером своєї галузі. У період з 2004 року по 2013 рік, більше семисот одиниць спеціалізованої техніки було поставлено в Україну.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: