Вівторок, 16 січня 2024 12:41

Volvo продає основного постачальника військового транспорту французької армії

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, виробника бронемашин Bastion купує бельгійська оборонна компанія John Cockerill Defense.

Шведський концерн Volvo Group підписав попередню угоду про продаж свого підрозділу Arquus оборонній компанії John Cockerill Defense.

«Це перспективне придбання сприяє зміцненню співпраці між Францією та Бельгією в стратегічному секторі», – сказав представник John Cockerill.

Arquus (військовий підрозділ Volvo Group) створено у середині 2018 року, він об'єднує бренди Renault Trucks Defence, Acmat і Panhard.

Продукція Arquus (понад 25 000 військових автомобілів) становить 90% колісної техніки французької армії.

Arquus продає свою продукцію у 190 країнах. Онлайн можна придбати 40 000 запчастин. Щороку на базі компанії проходили навчання пів тисячі клієнтів.

Очікується, що консультації будуть завершені в першому кварталі 2024 року. В результаті угоди дохід Volvo Group у четвертому кварталі зменшиться приблизно на 900 мільйонів шведських крон ($87,44 млн).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, зазначається, що у 2022 році компанія Arquus із близько 1200 співробітниками у Франції становила близько 1% доходів Volvo Group.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: