Середа, 14 червня 2023 09:57

В Україні відновили виробництво бронескла та спецавтомобілів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у Львівській області релоковане підприємство CITIUS-S відновило виробництво спецавтомобілів та бронескла.

Стрийська районна державна адміністрація повідомила, що компанія розгорнула виробничі потужності в місті.

Підприємство було створене у 1991 році в місті Сімферополь. У 2014 році, після захоплення Криму, вони переїхали в Мелітополь. Після окупації Мелітополя, на початку березня 2022 року евакуювались на Стрийщину.

Обладнання підприємства залишилось в окупації. Вивезти змогли лише основні документи та фахівців.

«Знову довелося розпочинати новий етап розвитку, від облаштування офісу та виробничих потужностей до відновлення контактів з партнерами», – розповідають про компанію.

Сьогодні підприємство успішно відновлює своє виробництво та виходить на новий рівень. Створення якісного продукту, вихід на зовнішні ринки – є основним завданням його власників. Зараз в CITIUS-S працює понад 30 працівників.

Підприємство вже більш ніж 25 років займається бронюванням транспорту.

«Ми можемо створити бронеавтомобіль на базі будь-якого авто, здатного за технічними характеристиками нести додаткове навантаження», – розповіли представники компанії.

Для бронювання підприємством використовуються легована бронесталь виробництва Німеччини і бронескло власного виробництва.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, CITIUS-S робить скла усіх існуючих класів захисту від ПЗСА 3 до ПЗСА7. Тобто забезпечує захист від усіх видів стрілецької зброї та вибухових пристроїв.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: