Четвер, 28 липня 2022 11:52

Київська влада передала прикордонникам 35 мікроавтобусів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вагомий внесок у захист нашої країни зробили прикордонники, які за час ведення боїв вони зазнали значних втрат транспорту.

Тому влада Києва ухвалила рішення поставити відомству автомобілі. Державній прикордонній службі України передали 35 мікроавтобусів Volkswagen T5.

За словами мера Києва Віталія Кличка, ці багатофункціональні машини було отримано від партнерів. Вже найближчим часом їх почнуть використовувати у патрулюванні державного кордону.

Також частина автомобілів буде задіяна для доставки військово-технічного спорядження до місць несення служби прикордонниками. На базі ще кількох VW T5 створять мобільні тепловізійні комплекси та спеціальні апаратні зв’язки.

«Війна, з якою Росія вторглася в Україну, триває вже 5 місяців. Українці героїчно борються за свою незалежність і свободу, за свою державність. Столична влада як може допомагає українським захисникам. Ми передаємо продукти харчування, засоби гігієни, автомобілі, найнеобхідніше спорядження, зокрема, бронежилети.

Сьогодні ми передаємо Державній прикордонній службі України 35 мікроавтобусів Volkswagen T5, які отримали від наших партнерів. Ці багатофункціональні автомобілі будуть використовуватися під час патрулювання державного кордону.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, «І посилять технічну оснащеність прикордонників, дадуть змогу більш ефективно виконувати завдання з охорони державного кордону», — сказав Віталій Кличко.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: